NSW State competition – 2017 Schedule

 

download

NSW state competition will be held at Monte Sante Angelo Pool in North Sydney on March 18th starting at 12pm. Please click the link for the full schedule nsw-state-schedule-2017-version-1

NSW State Competition – Monte Sante Angelo Pool March 18th , 2017

Tentative schedule 1 (as of Friday February 10th, 2017)

Event Schedule Length
WARM UP Routine Warm Up 12:00 – 12:45 30 min
TEAM ROUTINES Open Team Competition

(1)    Pre-swimmer (Emeralds)- Adults

(2)    Emeralds: Zsusanna Haraszty, Serena Diato, Audrey Cremer, Genevieve Parsons, Pam Kurosawa, Kim Davis

 

12:45   –  12:55 10 min
11-12 Team Competition

(1)    Preswimmer (Emeralds) – PreComp: Kayleigh Wong, Zoe Howe, Olivia Wu, Michelle Zhang

(2)    Emeralds: Juno Jones, Allyson Wong, Caterina Longhi, Ella Soulat-Timmins, Stella Cooreman

 

12:55 – 1:05 10 min
Masters Tech team

(1)    Emeralds – Zsusanna Haraszty, Serena Diato, Audrey Cremer, Emma Hutton, Gillian Bechard, Kim Davis

 

1:05-1:10 5 min
13-15 Team

(1)    Emeralds – Genevieve Parsons, Pam Kurosawa, Tasha Lim, Libby Smith, Nina Leeper, Andreja Despotovic. Gaija Avshalom

1:10-1:15 5 min
SKILLS AND FIGURES  

JUDGES BREAK & REC WARM UP

 

1:15-1:35  

20 min

 

Recreational Skills Assessment

 

Panel 1.                        Panel 2.

Star 1 (17)                    Star 2 (9)

Star 5 (3)                      Star 3 (6)

Pre-Comp  (4)              Star 4 (3)

 

Swimmer Certificates to be presented as soon as possible.

1:35-2:55 1 hr

20 min

 

JUDGES BREAK

 

2:55-3:15 20 min
Competitive Figures

Junior (3) – 20 min

13-15- (7) – 40 min

11-12 – (5) – 25 min

 

3:15-4:40 1 hr

25 min

 

 JUDGES BREAK & SOLO and DUET WARM UP

 

 

4:40-5:00

 

20 min

Duets and Solos Junior Solo

(1)    Kiera Gazzard (Gold Coast mermaids)

 

5:00-5:05 5 min
13-15 Solo

(1)    Genevieve Parsons (Emeralds)

5:05 -5:10 5 min
Junior Duet

(1)    Erica Li, Jodie Ah Chong (Gold Coast mermaids)

 

5:10-5:15 5 min
Masters Fee Solo

(1)    Donella Freeman (Northern Beaches Sapphires)

5:15-5:20 5 min
 

AWARDS

 

COMPETITIVE AWARDS

 

5:30  

 

 

 

 

We are looking for judges and volunteers for the competition. Please email us at synchro.nsw@gmail.com if you are able to help.